Εταιρία

Το ταξίδι μας ξεκίνησε το 1980.

Από τότε η αγάπη και η πίστη των ιδιοκτητών για τα προϊόντα της εταιρίας, αποτελούν τους μόνιμους συνοδοιπόρους, έχοντας αναγάγει την LINE ART σε πρωτοπόρο τόσο στο παιδικό, εφηβικό και νεανικό έπιπλο όσο και στο επαγγελματικό έπιπλο γραφείου. Κουκέτες , κρεβάτια ,κομοδίνα ,επιπλοσυνθέσεις, γραφεία, ντουλάπες  και ότι μπορεί να έχει ανάγκη ο χώρος του παιδικού δωματίου , σχεδιάζεται και παράγεται ... με μεράκι !

Σήμερα , η LINE ART αναπτύσσεται προσφέροντας έπιπλα υψηλών προδιαγραφών τόσο στον οικιακό όσο και στον ξενοδοχειακό εξοπλισμό . Έπιπλα σπιτιού όπως κρεβατοκάμαρες , τραπεζαρίες , συνθέσεις , μπουφέδες , τραπεζάκια σαλονιού και οποιαδήποτε άλλη κατασκευή χρειάζεται ένα σπίτι , κοσμούν πλέον την γκάμα της.

Η εταιρεία μας όμως ήταν και είναι πάντα δίπλα στον επαγγελματία όντας πρωτοπόρος στο έπιπλο γραφείου . Γραφεία διευθυντικά , αλλά και εργασιακά . Ερμάρια , αρχειοθήκες , συρταριέρες , διαχωριστικά και ότι χρειάζεται ο χώρος ενός επαγγελματία βρίσκεται εδώ ... στην LINE ART. 

Όλα αυτά τα χρόνια, η εταιρεία σημειώνει συνεχή ανοδική πορεία, που βασίζεται αφενός στην εξειδίκευση και τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού και αφετέρου στις συνεχείς επενδύσεις στον αρτιότερο και πιο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό που υπάρχει σήμερα. Σήμερα, το brand LINE ART συνιστά εγγύηση ως προς την ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και την πλέον αξιόπιστη και καινοτόμο εταιρία, με φρέσκες σχεδιαστικές ιδέες που τραβούν την προσοχή σε κάθε ευκαιρία. Παράλληλα, η value for money φιλοσοφία, η εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής αλλά και η αναμφίβολη ταχύτητα στη διεκπεραίωση των παραγγελιών αποτελούν ορισμένους μόνο παράγοντες που την έχουν κάνει να ξεχωρίσει.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι σχεδιάζει και παράγει η ίδια το σύνολο των προϊόντων της , εδώ … στην Ελλάδα !